HappyBingo.com

Detta är en bingosajt som vi gärna vill presentera för dig! Happy bingo är en bingosajt som med rätta kallar sig för Sveriges roligaste bingosajt. Här hittar du massor av roliga spel och kampanjer för alla medlemmar. Dessutom kan man spela flera sidospel som vi mer räknar till casinospelens kategori. Och varför inte? Det är alltid trevligt med lite omväxling om man nu mot all förmodan skulle bli lite trött på att spela bingo men inte vill byta spelsajt. På Happy bingo har man verkligen riktat in sig på att överraska sina medlemmar kontinuerligt med nya roliga erbjudanden. Vad sägs till exempel om att få en gratis skraplott varje dag? Om du vill spela på en bingosajt som alltid levererar förstklassiga spel, erbjudanden och mycket generösa bonusar så är Happy bingo definitivt spelsajten för dig! För att inte tala om de höga jackpottvinster som dem ständigt erbjuder.

Så enkelt spelar du på Happy bingo

Något som du kommer att märka så fort du surfat in på denna härliga bingosajt är att den är extremt användarvänlig. Du navigerar enkelt mellan de olika spelen och de olika undersidorna med information med mera på Happy bingo. Du kommer snabbt att förstå hur du går till väga för att spela, chatta och roa dig kungligt. Skulle du vara osäker på något har dem en riktigt bra kundtjänst som gärna svarar på dina frågor så snabbt dem bara kan. Överallt där det kan behövas har dem dock tydliga och pedagogiskt skrivna instruktioner för hur du ska göra. Spelutbudet är brett och du kan välja och vraka mellan en massa härliga spel, dessutom kan du varje dag spela helt gratis spel där du även kan vinna pengar. Satsar du på att vinna någon av deras höga jackpottvinster är det bara att köra på och hoppas att du har turen med dig. Här hjälper verkligen deras generösa bonussystem till med spelbudgeten. Självklart har Happy bingo även fokuserat på att du som lojal spelare ska ha något att vinna på att du är dem trogen. Deras VIP-klubb ger massor av bra och spännande erbjudanden löpande till dig som spelar ofta här. Kort sagt så lönar det sig att spela mycket på Happy bingo i längden.

På Happy bingo behöver du inte heller krångla med att ladda ner någon mjukvara för att kunna spela. Alla spel som dem erbjuder spelas direkt i din webbläsare utan att du behöver göra någon extra inställning. Smidigt och enkelt alltså! Ett hett tips för att inte missa något av alla de erbjudanden eller någon av alla deras kampanjer är att du prenumererar på deras nyhetsbrev. Då får du kontinuerligt mejl till det konto du anger om allt spännande som händer på bingosajten.

Bonus och vinst på Happy bingo

När du är nyregistrerad medlem på Happy bingo så kommer du att få 50 kronor att spela för. Det är en välkomstbonus som du får utan att sätta in några egna pengar och som du kan använda för att prova dig fram till ditt favoritspel. När du sedan sätter in pengar att spela för första gången så kommer du att få en generös Insättningsbonus på 100 % på upp till 1250 kronor. När du sedan omsatt bonusbeloppet bara tio gånger så kommer du att kunna ta ut vinster som du vunnit med bonuspengarna. Det är ett mycket generöst omsättningskrav som annars brukar ligga på betydligt fler gånger när man kan få en så stor insättningsbonus.

I Happy bingos lojalitetsprogram kan du samla poäng som sedan blir till bonuspengar att spela för. Det fungerar på det sättet att för varje tio kronor som du köper bingobrickor för får du tio lojalitetspoäng. När du har 1000 lojalitetspoäng kan du lösa in dem och får då 10 kronor i bonuspengar.

Kundsupport och FAQ

På Happy bingo har dem en fantastisk kundsupport som gärna svarar på alla eventuella frågor om sajten och spelen du kan ha. Du kan få tag i dem dygnets alla timmar både via telefon och via mejl såklart. Dock rekommenderar vi att du alltid först tar dig en titt i deras FAQ, där hittar man nämligen svar på det mesta. Den är väldigt väl täckande och dem har verkligen tänkt till när dem satte ihop den. Nu kanske du till slut undrar varför vi presenterat och recenserat just Happy bingo här på Minbingogratis? Jo det är nämligen som så att den bingosajt som tidigare hette just Minbingo numera ligger under samma spelbolag och ägare som Happy bingo och jag lovar att du inte kommer bli besviken om du gör ett besök på Happybingo.com!